Četvrtak, 05.02.2015.

11:25

Teško ranjena devojka u S. Kamenici

U Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenici, nešto pre 10 časova, teško je ranjena Ivana B. (32) iz Ledinaca.

Izvor: B92, Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

Kako B92 nezvanično saznaje, ona je sedela u parkiranom automobilu, kada je u nju iz kalašnjikova pucao, za sada, nepoznat muškarac.

Prema prvim informacijama, devojka je u životnoj opasnosti, nalazi se na operaciji u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine i lekari se bore za njen život.

Prema rečima meštana, Ivana B. je navodno žena narko-dilera i nije jasno da li je napadač mislio da puca u njenog supruga, ili je bio svestan da je ona u autu.

U Kliničko-bolničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, Tanjugu je rečeno da je, za sada neidentifikovana devojka, dovezena oko 10 sati u Urgentni centar, sa povredama glave opasnim po život.

"Devojka je smeštena na Intenzivnu negu i u toku je operacija, a lekari se bore za njen život", rečeno je Tanjugu u KBC Vojvodine.
Foto: Tanjug
Reporter Radio-televizija Vojvodine s mesta događaja javio je da se zločin dogodio u Karađorđevoj ulici u Sremskoj Kamenici i da je teško ranjena I.B. (32) iz Ledinaca.

Prema navodima RTV, na nju je pucano iz automatskog oružja dok je sedela u "pasatu", a na mestu događaja je velik broj čaura rasut po putu.

Saobraćaj u Sremskoj Kamenici trenutno je blokiran i policija sve automobile preusmerava prema centru grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

18 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

23 h

Podeli: