Nedelja, 21.09.2014.

09:28

Magla otežava saobraćaj

Saobraćaj u Srbiji od jutros je mestimično otežan zbog magle, pa se na vozače apeluje da voze sporije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Izvor: Beta

Default images

Magla posebno otežava saobraćaj na području Požege, Kraljeva, Sjenice, Zlatibora i Vranja, a sumaglice ima u Banatu, u Pomoravlju i dolinom Drine. U područjima sa maglom vidljivost je smanjena na 100 metara.

Zbog obilnih padavina i nanosa kamenja i blata, put Brza Palanka-Kladovo u Istočnoj Srbiji je neprohodan. Saobraćaj je normalizovan od Porečkog mosta preko Miloševe kule do Rgotine, a naizmenično se propuštaju vozila od Donjeg Milanovaca preko Tekije ka Kladovu.

Zadrzavanja putnickih vozila na graničnim prelazima su do 30 minuta. U toku su radovi na potezu od Gazele do naplatne rampe Bubanj potok. Tokom radova, biće potpunog zatvaranja pojedinih saobraćajnih traka.

Na auto-putu E-75, u toku su radovi na naplatnoj stanici "Vrčin", kod Beograda. Takođe su u toku radovi na rampi desne trake pravca Beograd-Vrčin i Vrčin-Niš. U toku su radovi na mostu preko reke Belice na državnom putu I A reda broj 1, auto-put E-75, na deonici Batočina-Jagodina, u smeru Beograd-Niš.

Saobraćaj na auto-putu je zbog radova preusmeren na sporedne puteve kod Grdelice i na još tri mesta na deonici Vladičin Han - Vranje. Zbog radova je i dalje zatvoren stari put Beograd - Novi Sad kod Batajnice, a vozila idu zaobilazno.

Zbog aktiviranog klizišta na drzavnom put I/B reda broj 30, Ivanjica-Ušće, na 15 km od Ušća ka Ivanjici, saobraćaj je do daljnjeg u potpunom prekidu.

Prema podacima Uprave saobraćajne policije prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 108 saobraćajnih nezgoda, u kojima su četiri osobe smrtno stradale a 53 teže i lakše povređene.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije (AMSS), u Beogradu je evidentirana 48 saobraćajnih nezgoda, u kojima je povređeno 12 osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: