Petak, 22.08.2014.

12:27

Pogibija nedaleko od Batrovaca

Jedna osoba poginula je u noći između četvrtka i petka oko 1.50 na autoputu Beograd-Batrovci, kilometar i po od graničnog prelaza Batrovci.

Izvor: Beta

Default images

Nesreća se dogodila kada je vozač putničkog automobila "reno espejs", iz još neutvrđenih razloga, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao iz srednje u zaustavnu saobraćajnu traku i bočno udario u zaustavljena teretna vozila, navodi se u saopštenju MUP.

Od posledica udara, preminula je 56-godišnja saputnica u "renou", dok su vozaču "renoa" konstatovane lake telesne povrede u Zdravstvenom centru u Sremskoj Mitrovici.

Uviđaj na licu mesta su izvršili zamenik osnovnog javnog tužioca u Šidu i policija.

Ta formirana kolona teretnih vozila u zaustavnoj traci je propisno obeležena svetlosnim saobraćajnim znacima koji upozoravaju na kolonu i ograničenje brzine, navodi se u saopštenju i dodaje da se saobraćaj za putnička vozila u srednjoj i brzoj traci nesmetano odvijao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: