Ponedeljak, 25.11.2013.

14:46

I predsednik "Noćni vuk"

Predsednik Tomislav Nikolić dobio je prsluk čuvenog Motociklističkog kluba "Noćni vukovi" sa grbovima Srbije i Rusije od vođe kluba Aleksandra Zaldastanova.

Izvor: B92

Default images

Fotografija iz jednog salona u Predsedništvu, na kojoj se u kožnim prslucima vide predsednik Nikolić i Zaldastanov, poznat po nadimku Hirurg, postavljena je sinoć na Fejsbuk nalog "Noćnih vukova" i trenutno ima više stotina "lajkova".

"Noćni vukovi" su jedan od najbrojnijih i najpoznatijih moto-klubova u svetu, a njihov počasni član je i ruski predsednik Vladimir Putin.

Oni su više puta boravili u Srbiji, zajedno sa predsednikom Ruske Federacije su bili i na "Marakani", a njihov vođa doktor Zaldastanov je nedavno bio i u poseti srpskom patrijarhu Irineju.

“Noćni vukovi” se bave humanitarnim radom i razbijaju predrasude o bajkerima, propagiraju zdrav život, negovanje pravoslavnih tradicija, aktivni su u pomoći deci bez roditelja i u borbi protiv narkomanije.

U svetu postoji 60 podružnica "Noćnih vukova", od Sahalina na Istoku do Rozenburga na Zapadu i od Helsinkija na severu do Skoplja na jugu.

Svake godine Vukovi organizuju (inter)nacionalne bajkerske susrete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

137 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: