Sreda, 12.06.2013.

19:32

HR:Policajac ubio bivšu i partnera

Policijski službenik je na kupalištu pored sela Graboštani, kod Hrvatske Kostajnice, automatskom puškom ubio bivšu suprugu i njenog novog partnera.

Izvor: index.hr

Default images

Prema prvim informacijama policije, 40-godišnjak koji je počinio ubistvo, inače je policijski službenik, automatskom puškom je sinoć oko 21 sat ubio svoju suprugu, koja ga je ostavila, i njezinog novog 45-godišnjeg partnera, javlja Index.hr.

On je presreo automobil u kojem su se nalazile žrtve i troje dece - dve devojčice uzrasta od osam i devet godina (koje je 39-godišnjakinja rodila u braku s ubicom) i 17-godišnji sin ubijenog muškarca. 40-godišnjak je iz prtljažnika svog automobila izvadio automatsku pušku i počeo pucati po automobilu u kojem su se nalazile žrtve.

"Iz gepeka svog automobila 40-godišnjak je izvadio automatsku pušku i u drugo vozilo ispalio više hitaca. Od zadobijenih povreda 39-godišnjakinja i 45-godišnjak su preminuli na licu mesta, dok deca nisu povređena. Osumnjičeni, koji je uhvaćen, policijski je službenik Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova, a preminula je njegova bivša supruga", istakla je Mezak-Dolenčićeva iz sisačko-moslovačke policije.

Ubistvo je počinjeno ilegalnim oružjem jer je službeno vatreno oružje oduzeto službeniku policije koji je zbog problema u porodici već krivično odgovarao, izjavio je u Zagrebu upravnik policije Vladimir Dominić. Ubica je radio u MUP-u u upravi za posebne poslove sigurnosti na čuvanju objekata i imao je problema u porodici, zbog čega je već krivično odgovarao i bio suspendovan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

15 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

20 h

Podeli: