Ponedeljak, 10.06.2013.

11:28

Zatvor zbog podvođenja devojaka

Viši sud u Novom Pazaru osudio je dve osobe iz tog grada na pet i tri godine zatvora jer su vrbovali i primoravali devojke na prostituciju u Italiji.

Izvor: Tanjug

Default images

Njih dvojica - E.T., koji je dobio pet godina zatvora i M.B , osuđen takođe prvostepenom presudom na tri godine zatvora "su deo kriminalne grupe koja je primoravala devojke iz Srbije da se bave prostitucijom" u Italiji.

Utvrđeno je da su osuđeni po dolasku u Italiju devojakama oduzimali njihove i davali lažzne pasoše i uz pretnju batinama ih terali da rade na ulici po celu noć gde su imale i više od deset mušterija, navodi "Atina".

Jedna od devojaka uspela je da pobegne, obrati se našoj ambasadi i uz čiju pomoć je dobila lična dokumenta i vratila se u Srbiju.

Članovi te kriminalne grupe su još dve osobe koje su prethodno osuđene na po šest i pet godina zatvora zbog istog krivičnog dela, dodaje "Atina".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: