Petak, 14.03.2008.

18:38

Ugljanin za bošnjačku listu

Sulejman Ugljanin prihvatio inicijativu Bosnjačke demokratske stranke Sandžaka o formiranju zajedničke bošnjačke liste.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako je saopšteno, Predsedništvo Liste za Sandžak ovlastilo je lidera Bošnjačke demokratske stranke Esada Džudževića da sa drugim strankama razgovara o formiranju zajedničke liste Bošnjaka. Bošnjačka demokratska stranka, inače, član te koalicije, inicijator je formiranja zajedničke liste Bošnjaka, a njen predlog do sada je podržala takođe članica koalicije Reformisti Sandžaka.

Pored Bošnjačke demokratske stranke i Reformista, koaliciju Lista za Sandžak čine i Stranka demokratske akcije i Socijalnoliberalna partija Sandžaka.

Od svog formiranja te četiri političke grupacije nastupaju zajedno na parlamentarnim i lokalnim izborima.

Drugu veliku političku grupaciju Bošnjaka u Sandžaku čini Sandžačka demokratska partija Rasima Ljajića koja o predizbornoj koaliciji pregovara sa Demokratskom strankom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: