Utorak, 20.06.2023.

16:15

Drogiran hteo da vozi decu autobusom na ekskurziju: Uhapšen šofer u Pančevu

Muškarac (38) uhapšen je u Pančevu nakon što je pod dejstvom narkotika hteo da vozi decu jedne predškolske ustanove u ovom gradu na ekskurziju.

Izvor: B92

Drogiran hteo da vozi decu autobusom na ekskurziju: Uhapšen šofer u Pančevu
Foto: Depositphotos/Chubakaster

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu jutros su izvršili pregled autobusa i vozača i utvrdili da je vozač pod dejstvom kanabisa.

Vozaču je odmah određeno zadržavanje, dok je prevoznik obezbedio drugog vozača koji je ispunjavao uslove za prevoz dece i oni su krenuli na putovanje.

Takođe, saobraćajna policija će izvršiti i nadzor nad poslovanjem auto-prevoznika koji je bio angažovan za prevoz dece na ekskurziju i ukoliko se utvrdi da ima elemenata prekršajne odgovornosti, biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

21 h

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Podeli: