Aktuelno 15

12.06.2024.

14:44

Bredli Kuper postao predmet sprdnje zbog izgleda FOTO

Holivudski glumac Bredli Kuper snimljen je u Njujorku, a njegov imidž privukao je pažnju obožavatelja.

Izvor: Index.hr

Bredli Kuper postao predmet sprdnje zbog izgleda FOTO
Profimedia

Podeli:

Naime, glumac na fotografijama nema pažljivo stilizovanu frizuru na kojoj su navikle obožavateljke širom sveta, a drugačije je uredio i bradu, zbog čega ga mnogi ismevaju na društvenoj mreži X.

Bredlijeva frizura izgleda zapušteno, a na fotografijam se čini kao da mu jedan deo brade nedostaje, pa je tako njegov novi imidž mnogima bio razlog za smeh.

Profimedia

"Čudna brada", "Šta dođavola?", "Da li mu je neko rekao da izgleda kao kreten", bili su samo neki od komentara na Iksu o neobičnoj bradi Kupera.

Inače, glumac je pre nekoliko meseci potvrdio da je u vezi sa manekenkom Gigi Hadid, kada su uslikani kako šetaju Londonom držeći se za ruke. Glasine o njihovoj vezi pojavile su se u oktobru prošle godine nakon što su nekoliko puta viđeni zajedno. Par je dugo pokušavao da sakrije svoju vezu, a neko vreme su bili u tajnosti u kući na Rod Ajlendu, koja je u vlasništvu njihove prijateljice, pevačice Tejlor Svift.

Podeli:

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

22 h

Podeli: