Aktuelno 0

12.06.2024.

16:06

Rijana počinje da snima novi album, a fanovi je urnišu: "Tek sada?"

Pevačica Rijana otkrila je da počinje rad od nule na svom devetom albumu, koji su fanovi nazvali R9, prenosi Njujork post.

Izvor: Jutarnji list, B92.net

Rijana počinje da snima novi album, a fanovi je urnišu: "Tek sada?"
Profimedia

Podeli:

Iako album počinje od nule, rekla je da neće zanemariti pesme koje ima do sada. Rijana je poslednji album "Anti" objavila 2016. godine, zbog čega su mnogi fanovi dugo čekali na novi album, a ova Rijanina izjava je mnoge shodno tome razbesnela.

Možda vas zanima

"Tek počinje da radi na albumu??", "Muka mi je od njenih laži", "Upravo sam shvatio da sam želeo R9 kada sam još bio u osnovnoj školi, sada sam na koledžu. Rijana, gde je album ?", "Devojko, samo priznaj da nema R9 i završila si sa muzikom jer moje srce više ne može da izdrži", neke su od reakcija obožavalaca na mreži Iks.

Možda vas zanima

Rijana je ranije najavljivala da će album biti objavljen 2023. godine, ali se to nije dogodilo. Umesto na muziku, pevačica je bila fokusirana na svoj posao Fenty, koji joj donosi milijarde dolara, i na njeno dvoje dece.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Mađarska uzvraća udarac Evropskoj uniji

Mađarska će blokirati fondove Evropske unije za zemlje članice koje su poslale municiju u Ukrajinu dok Kijev ne dozvoli da nafta ruske kompanije Lukoil prođe kroz naftovod na njenoj teritoriji, saopštio je u utorak mađarski ministar spoljnih poslova.

21:43

23.7.2024.

1 d

Svet

Sprema se haos? Komšijama preti talas bankrota

Bugarskim ugostiteljima i hotelijerima prete bankroti zbog rastućih cena električne energije u zemlji, a predstavnici ove industrije pozivaju vladu u Sofiji na hitnu intervenciju kako bi se sačuvala stabilnost sektora.

17:04

24.7.2024.

21 h

Podeli: