Skuplji aranžman za letovanje u stvari može biti znatno jeftiniji, i sve to zbog koncepta "ol inkluziv".

Uprkos tome što je usluga po sistemu "sve uključeno" najskuplja, to je i najjeftiniji način na koji može da letuje porodica s decom.

"Za one koji imaju nešto veći budžet, koncept "ol inkluziv" je apsolutno isplativo, pogotovo za porodice sa decom do nekih 12 ili 14 godina", reako je Aleksandar Seničić za TV Prva.

Koncept "ol inkluziv" podrazumeva neograničenu konzumaciju hrane i pića tokom dana. Najčešće, doručak počinje rano ujutru i traje do 10.30, da bi se već oko 11.00 služila užina. Ručak počinje u 12 i traje do 16 časova. Zatim sledi užina, velika količina voća kraj bazena, a u 18 časova već počinje večera koja traje do kasno. Koncept uključuje i neograničenu količinu pića i sladoleda.

"Ako idete u apartman, logično je da očekujete da bar jedan obrok pojedete napolju, sladoledi, ležaljke, piće i tako dalje.. sve to je dosta veliki trošak, međutim, ukoliko uđete u hotel koji to sve nudi, sva tri obroka, neki međuobroci, lokalna gazirana, negazirana pića, pa čak i neka alkoholna lokalna pića, sladoled jednom ili dva puta u toku dana, jako veliki izbor da se osladite, posebno kada je reč o Turskoj i o Egiptu", rekao je Seničić za TV Prva.

Za više o ovoj temi, pogledajte video-prilog u nastavku:

Izvor: prva

Podeli: