Utorak, 23.02.2021.

07:27

Trajković: Ukinuto obezbeđenje, ugrožava me Vučić; MUP: A 2019? Budite logični, gospođo Trajković

MUP odgovorio na tvrdnje političarke s KiM Rade Trajković, koja je izjavila da joj je MUP ukinuo obezbeđenje i da joj bezbednost ugrožava Vučić.

Izvor: Tanjug

Trajković: Ukinuto obezbeđenje, ugrožava me Vučić; MUP: A 2019? Budite logični, gospođo Trajković
Screenshot/ TV b92

Trajkovićeva je sinoć izjavila da joj je MUP Srbije ukinuo obezbeđenje kao i da joj je rečeno da je "prošla potreba za praćenjem, s obzirom na to je da relaksirana njena bezbednost".

Upitana da li se oseća i dalje ugroženom, ona kaže ''da se oseća najdirektnije ugroženom od strane predsednika Srbije Aleksandra Vučića'', i ukazuje da je na Kosovu pretučen sin njenog koalicionog partnera Nenada Rašića.

Na izjave Rade Trajković reagovalo je Ministarstvo unutrašnjih poslova, odakle je saopšteno da se u Srbiji obezbeđenje dodeljuje i ukida u skladu sa bezbednosnom procenom nadležnih službi, a ne pojedinaca.

''Kada je Radi Trajković 2019. MUP Srbije uspostavio obezbeđenje, gospođa Trajković nije tada izjavila da je štiti Vučić. Kada je opet u skladu sa bezbednosnim procenama koje su vršile MUP i BIA, gospođi Trajković ukinuto obezbeđenje, odmah se oglasila da joj obezbeđenje uklanja Vučić.

"Bilo bi dobro da gospođa Trajković odluči za šta sve hoće da napada Vučića i da pokuša da u napadima bude logična'', navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: