Nedelja, 06.12.2020.

23:54

Od ponedeljka hladnije, orkanski udari vetra do četvrtka

Tokom prve dekade decembra u košavskom području duvaće jak i olujni jugoistočni vetar, a na jugu Banata i sa orkanskim udarima, upozorava RHMZ.

Izvor: Tanjug

Od ponedeljka hladnije, orkanski udari vetra do četvrtka
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

U ponedeljak pre podne na jugu Banata očekuju se udari od 100 do 140 km/h (28 do 40 m/s), a u Beogradu od 70 do 80 km/h (20 do 23 m/s).

U ostalim danima udari košave na jugu Banata biće uglavnom do 28 m/s (do 100 km/h), a na području Beograda do 60 km/h (17 m/s).

U Srbiji će sutra biti oblačno, hladnije, mestimicno kiša, na visokim planinama (iznad 1000 m) kratkotrajno pojava snega. U

Timockoj Krajini se ocekuje pojava vlaznog snega, a moguca je i kisa koja ce se u toku noci ka utorku lediti pri tlu.

Vetar slab i umeren, juzni i jugoistocni, u kosavskom podrucju jak i olujni, krajem dana i uvece u slabljenju. Jutarnja temperatura od 2 do 7, najvisa dnevna od 6 do 12 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno, hladnije, povremeno kiša. Vetar umeren i jak, ujutro povremeno i olujni, juzni i jugoistocni,

krajem dana i uvece u slabljenju. Jutarnja temperatura oko 6, najvisa dnevna oko 9 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 14. decembra, tokom celog perioda prolazna naoblacenja sa kisom, na visokim planinama sa snegom. Prva dva dana u

kosavskom podrucju duvace umeren i jak jugoistocni vetar, a na jugu Banata i sa olujnim udarima, od cetvrtka u slabljenju, a krajem perioda u skretanju na sverozapadni. Dnevna temeratura

u granicama proseka ili malo iznad proseka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: