Četvrtak, 05.11.2020.

15:06

Još jedna zemlja pojačava kontrolu granica zbog terorizma

Švedska će produžiti kontrolu granica od 12. novembra do maja naredne godine zbog pojačane opasnosti po bezbednost, saopštila je danas švedska vlada.

Izvor: Tanjug

Još jedna zemlja pojačava kontrolu granica zbog terorizma
Foto: Depositphotos/zentilia

"Nivo pretnje terorizmom je povišen i naša procena je da je potrebna kontrola granica Švedske", izjavio je švedski ministar spoljnih poslova Mikael Damberg, prenosi Rojters.

Podsećamo da su se u poslednjih nedelju dana u Francuskoj i Austriji dogodila dva teroristička napada u kojima je ubijeno sedam, a povređeno više osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

22 h

Podeli: