Petak, 17.05.2019.

23:55

"Počinili genocid nad Srbima, a donose rezoluciju"

Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM ocenilo je kao nepravdu da dokazani teroristi i zločinci usvajaju rezolucije o "genocidu Srbije na Kosovu“.

Izvor: Tanjug

Foto: EPA/Kushtrim Ternava

Udruženje vidi kao nepravdu to što o rezoluciji govore oni koji su počinili najveći genocid nad Srbima, Romima, Gorancima na Kosovu i Metohiji.

"Pored toga ti isti daju sebi za pravo da govore o formiranju državne komisije za osnivanje 'međunarodnog tribunala o počinjenom srpskom genocidu na Kosovu'", navodi Udruženje u saopštenju.

Oni kažu i da ih ne iznenađuje ćutanje međunarodne zajednice, imajući u vidu da je, kako navode, Haški tribunal ignorisao samo srpske, kosmetske žrtve i osudio samo srpske generale po komandnoj odgovornosti za navodne zločine nad Albancima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: