Nedelja, 24.09.2017.

11:38

Normalizovano stanje u Advokatskoj komori Beograda

Advokatska komora Beograda saopštila je da je posle četvoromesečne krize situacija u toj organizaciji normalizovana i pozvala sve kolege da se uključe u rad.

Izvor: Beta

Normalizovano stanje u Advokatskoj komori Beograda
Foto. Tanjug/Sava Radovanoviæ

"Pozivamo sve advokate Beograda da stavimo tačku na sve dosadašnje podele koje su proteklih godina samo slabile advokaturu, kao i da se u narednom periodu što više kolega uključi u rad advokatske komore kako bi doprineli odbrani interesa profesije", navodi se u saopštenju.

U saopšenju se navodi da je posle četiri meseca krize stanje u AKB konačno normalizovano i da je "novoizabrano rukovodstvo na čelu sa predsednikom Jugoslavom Tintorom u posedu svih prostorija komore".

Dodaje se i da novo rukovodstvo rukovodi celokupnom službom, raspolaže novčanim sredstvima na računu, prima poštu i obavlja javna ovlašćenja.

Navodi se i da advokat "Vladimir Gajić više ne uzurpira prostorije komore, ne rukovodi zaposlenima u službi, nema pristup sajtu komore, nema pristup telefonima".

Dodaje se i da Gajić "nikada nije ni primao poštu, niti raspolagao novčanim sredstvima, niti ga je priznavala Advokatska komora Srbije koja bi kao drugostepeni organ trebalo da odlučuje o odlukama donetim u upravnom postupku".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

21 h

Podeli: