Petak, 29.04.2016.

00:55

Težak udes kod Sjenice, poginule dve žene i devojčica

U teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Sjenica-Štavalj poginule su tri osobe, među kojima i dvogodišnje dete, dok su dve osobe povređene, saznaje radio Sto plus.

Izvor: Beta

Default images
Foto. Freeimages.com

Prema nepotvrđenim informacijama, stradale su B.M. (26), njena dvogodišnja ćerkica L.Š. i svekrva A.Š. (50), dok je njen suprug A.Š. teško povređen.

"Nastradale osobe su se nalazile u automobilu marke zastava 101 kojom je upravljao A.Š, koji se direktno sudario sa vozilom folksvagen pasat za čijim volanom je bio A.K.", rečeno je u novopazarskoj policiji.

Prem navodima policije, A.Š. je hitno prebačen u užičku bolnicu, dok je A.K. nakon ukazane pomoći zadržan u policijskoj stanici kako bi dao izjavu.

Uzroci ove nesreće će biti poznati nakon uviđaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

13 h

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

8 h

Podeli: