Četvrtak, 04.08.2022.

16:39

Avion, helikopter i vatrogasci gase požar u Stolivu

Avioni, helikopteri Vojske Crne Gore i svo raspoloživo ljudstvo Službe zaštite i spašavanja aganžovano je na gašenju požara koji je jutros izbio u Stolivu.

Izvor: Tanjug

Avion, helikopter i vatrogasci gase požar u Stolivu
EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

"Situacija sa požarom je i dalje vrlo teška, ali je u ovom trenutku bezbedno selo Gornji Stoliv koje smo uspeli da odbranimo vanrednim naporima", kazao je zamenik komandira Službe zaštite i spašavanja Eduard Kovačić.

Informaciju o požaru su kaže dobili nešto posle 10 sati.

“Kompletno ljudstvo je na terenu, pomoć imamo od dobrovoljaca iz Perasta, zatim vatrogasaca iz Tivta, od velikog broja meštana i turista. U gašenju požara učestvuju avioni i helikopter Vojske Crne Gore, a ogromnu pomoć imamo od privatnika koji nam pomažu svojim vozilima i mehanizacijom”, rekao je Kovačić za Radio Kotor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

19 h

Podeli: