Nikolić i Putin o investicijama

Predsednik Tomislav Nikolić i predsednik Rusije Vladimir Putin će 11. septembra u Soči pre svega pričati o saradnji dve zemlje i privlačenju ruskih investicija.

Izvor: B92

Subota, 08.09.2012.

20:35

Default images

Savetnik predsednika Srbije Marko Đurić kaže da će akcenat biti stavljen na oblasti koje uključuju ekonomsku i privrednu saradnju u energentskoj sferi.

"Akcenat će biti i na iznalaženju načina da se u Srbiji stvori ambijent za priliv što je moguće većeg broja ruskih investicija", kazao je Djurić. Dva predsednika sastaće se u letnjoj rezidenciji ruskog predsednika "Bočarov ručej", potvrđeno je Tanjugu u vrhu vlasti. Kako se očekuje, Nikolić i Putin bi, osim o bilateralnim odnosima, trebalo da razgovaraju i o ranije pripremljenom dokumentu o strateškom partnerstvu dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: