KG: Majka i sin pokrali Železnicu

Nasti P. (53) i njenom sinu Zoranu M. (26) policija u Kragujevcu je odredila zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela teške krađe.

Izvor: B92

Četvrtak, 16.08.2012.

18:19

Default images

Oni su na taj način oštetili preduzeće "Železnice Srbije".

Kako je navedeno u saopštenju policije, Zoran M. i Nasta P. su protekle noći oko dva sata izjutra ušli u magacinski prostor "Železnice Srbije" u Lapovu, odakle su ukrali veću količinu metalnih papuča za kočenje železničkih vagona i nosače metalnih papuča, ukupne težine oko 620 kilograma.

Na taj način majka i sin su oštetili "Železnice Srbije" za 75.000 dinara.

Policija je došla do saznanja i da su Nasta P. i njen 23 godine mlađi nevenčani suprug Dalibor J. (29) iz Jagodine u više navrata od kraja prošle godine do danas ulazili u magacinski prostor "Železnice Srbije" u Lapovu, odakle su ukrali veću količinu kočionih papuča i cevi za vazduh, kao i bakarne trafoe i drugu robu, ukupne vrednosti oko 463.000 dinara.

Policija intenzivno radi na pronalaženju Dalibora J., kao i oduzete robe iz ranijeg perioda, navedeno je u saopštenju u kome se dodaje da će Nasta P. i njen sin Zoran M. po isteku mere policijskog zadržavanja biti privedeni nadležnom istražnom sudiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: