Sreda, 19.09.2018.

10:32

Hearthstone: Classic set dobija nove karte!

Proteklih dve godine u Hearthstoneu, početkom svake nove takmičarske godine, određen broj karata iz Classic i Basic seta je odlazio u Wild format, u takozvani Hall of Fame, zato što su bile veoma moćne karte.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Hearthstone: Classic set dobija nove karte!

To je dovelo do toga da neke klase, specifično Rogue, Warlock i Mage, imaju manje karata od ostalih u Classic setu, jer su oni pogođeni rotacijom karata u Hall of Fame. Conceal, Power Overwhelming, Ice Block i Ice Lance su otišli u Hall of Fame, i danas nam Blizzard predstavlja novih četriri karata čija će uloga biti da popune njihovo mesto u Classic setu.

Ove četiri karte možete videti ispod i jasno je već na prvu loptu da su to znatno lošije karte od ovih koje su otišle u Hall of Fame, ali kako je Blizzard objasnio, njihova uloga ni nije da budu dobre već da igračima koji tek kreću sa igrom ponude nešto jednostavno, a opet uzbudljivo i zabavno.

Kao što vidite, osim Mage Epic, sve ostale imaju istu temu, a to je dobijanje nasumične karte za jednu manu. Ideja je da ponude igračima neke uzbudljive i nezaboravne momente, ali isto tako i priliku da igraju sa kartama koje još uvek ne poseduju u kolekciji.

Ove karte će biti dostupne za dobijanje u Classic packovima i kraftovanje počev od oktobra.

Šta mislite o novim kartama?

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: