Sreda, 20.09.2017.

13:49

VIP Adria – Binary bolji od Squared, proWince od Ripple

Odigrani su prvi mečevi VIP Adria CS:GO lige, Binary Dragons se opet ispostavio kao nepremostiva prepreka za Squared, dok je proWince nastavio sa dobrim igrama i pobedio Ripple.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

VIP Adria – Binary bolji od Squared, proWince od Ripple

Na otvaranju lige igrali su Binary Dragons i Squared, a već na startu je bilo tehničkih problema pa je meč posle 1:1 prekinut. Otišlo se na pauzu i nazad u studio, gde su uvek zanimljiviji Svojić, Rema i Proka, diskutovali o igri i apdejtovima. Posle 15 minuta, meč je nastavljen, Squared je poveo sa 3:2, ali prednost nije dugo trajala.

Binary Dragons – Squared

Zmajevi se standardno dobro snalaze na Infernu, te su i ovoga puta bili na očekivanom nivou. U šestoj rundi, Hunter je imao odlična 3 fraga na kratkom, dok je DJOXiC bio zadužen za AWP na dugom. Neno i DJOXiC su doneli još dve runde za svoju ekipu pa se otišlo na 6:3. Squared je potom uzvratio, odmah na startu rundi su pravili brojčanu prednost, te su lakše osvajali sajtove, a naročito se istakao juric. U 12. rundi smo videli veoma zanimljiv fejk na B sajtu ekipu Squared, na koji su naseli Zmajevi, te je Hunter ostao usamljen na A sajtu i lako pao, što je donelo izjednačenje.
Binary je tada zaigrao nešto pasivnije, naročito na A sajtu, što se u početku mape, a i sada, ispostavilo kao dobra taktika. Squared je možda neplanski odigrao do kraja poluvremena, loše su napadali A sajt, a to je najbolje iskoristio LETN1, koji je iz pita napravio 7 fragova u 3 runde vodio svoj tim do 9:6 na halfu.
Shev i ekipa su pokušali da iznenade protivnike agresivnim napadom mida na CT strani, ali je to BD iskusno iskoristio i poveo sa 10:6. Bez velikih problema je BD stigao i do 12:6, a brzo je usledio i kraj prve mape, 16:7 za Binary Dragons.
Usledio je Mirage, gde je Squared potpuno nadigran. Počeli su na T strani, osvojili A sajt, ili možemo reći da im je Binary prepustio isti, da bi igrali na ritejk. Ritejk je bio lak posao, sa 3 prezivela igrača prva runda za Zmajeve. LETN1 je u sledećoj napravio 4 fraga na midu, a Squared je već u sledećoj imao dobar buy. Ipak, ni u buy rundi nisu ništa mogli protiv raspoloženog protivnika. Uspevali su Shev i ekipa da osvoje mid, ali su se posle toga loše snalazili, isuviše sporo i neorganizovano što je Zmajevima dalo dosta prostora. Čak i kada je bilo brojčane prednosti za Squared, zbog neodlučnosti su gubili runde, pa se otišlo na ogromnih 8:0 za BD pre tajm-auta jurica. Posle pauze, odigrali su nešto bolje na A sajtu što im je donelo 4 runde do poluvremena.
Brzim napadom na B, Zmajevi su lako osvojili i četrvtu pištolj rundu i lako uspeli da završe i drugu mapu, 16:5 Mirage, za prva tri boda.

Ripple Esports – proWince

Usledio je duel ekipe koja je bila najbolja u IeSF kvalifikacijama, proWince, protiv Ripple Esports. Opet smo gledali Inferno, a proWince je počeo na T strani. Ripple Esports je ritejkovao A sajta u pištolj rundi, za 1:0. ProWince je već u sledećoj uzvratio force buyom i dobio ponovnim napadom na A. Stiglo se do 3:1 za proWince, a u 5. rundi su HOLMES i zer0x bili odlični u 2v4 situaciji. Na 6:2, chiwie je imao 3 fraga AWP-om, ali je istom merom uzvratio i d3k1 i to u 1v3 situaciji, za novu rundu proWince-a. Inspirani su bili i ostali igrači, ponajviše HOLMES koji je na 9:2 u 1v3 situaciji sjajno odigrao na B banani za 10:2, a na poluvremenu je bilo 11:4.
Ripple je dobio pištolj rundu napadom na A za 11:5. ProWince je opet uspeo da dobije force buy rundu dobrom igrom na banani za reset protivnika. Ripple do kraja nije imao nikakve šanse za povratak u meč, koji do kraja nije osvojio nijednu rundu, 16:5 za proWince.

Cache je počeo napadom Ripple na B sajt, došlo se do 3v3 situacija. Chiwie su ubrzo našao sam, nije mogao da sačuva C4, za prvu rundu proWince-a. Sada već standardno, usledila je dobijena force buy runda, ovoga puta je to uradio tim Ripple Esports. Dobro su izgledali kostinho i ekipa na T strani, lako su otvarali A sajt i mid, igrali veoma agresivno što im je donelo prednost od 8:1. ProWince je tada zaigrao nešto agresivnije na CT strani što im je donelo dve runde. Lepo su zaigrali zer0x i HOMLES a aVN je rešio 1v1 situaciju za sjajnih 8:7, nakon katastrofalnog početka.
Seriju je prekinuo Maden, koji je sačuvao B sajt za 9:7, a potom i 11:7 za Ripple. Napadom preko mida, proWince je dobio jednu rundu, ali je odmah usledio reset, 12:8 za Ripple. Andr1x je bio odličan u 1v1 situaciji protiv kostinha za 14:8. Bespotrebnom agresivnom igrom na CT strani, HOLMES i MUFFY su lako pali i poklonili proWince-u rundu koji je to iskoristio i približio se na 14:13. Ripple tada odigrava strpljivo i prave brojčanu prednost, a zer0x ništa nije mogao u 1v5 situaciji. ProWince odlično odigrava naredne dve runde, istakao se aVN koji je sa entri fragovima dao šansu za upad na A sajt svojoj ekipi, te smo gledali produžetke. Nakon dva produžetka, c0llins je ace-om uspeo da odvede meč u treću mapu, 21:19 za Ripple.

Odlujuća mapa je bila Overpass, a Ripple je lepo sačuvao A sajt, a ni ovoga puta nije izostao reset ekipe, 1:1. ProWince je poveo sa 3:1, ali čim su imali dobar buy, igrači Ripple su uzvratili. Dva puta su Maden i MUFFY lepo sačuvali B, i poveli sa 6:3. Usledio je odgovor HOLMESA i ekipe, d3k1 je dobro igrao AWP-om, strpljivom igrom su osvajali mapu i čekali pikove. Stiglo se do 6:6, a na poluvremenu je bilo 8:7 za Ripple. ProWince je sjajno pročitao protivnika, odnosno njihov napad na B sajt i lako poravnao rezultat. Zer0x je odveo svoj tim do 10:8, ali je Ripple lako uzeo full buy i smanjio. Usledile su nešto lošije runde obe ekipe, gde nijedna ekipu nije mogla da veže par dobrih rundi. Na 12:12, Ripple je odigrao bolje, iskoristili lošu ekonomiju protivnika i otišli na 15:12. Kostinho je bio odlučujući igrač koji je meč u produžetke, rešio je 1v1 situaciju a na 15:14 je sa 2 fraga zaustavio napad Ripplea na B sajt. ProWince je nastavio niz i napravio veliki preoker na kraju, a istakao se HOMLES koji je na rezultatu 17:16 napravio 4 fraga i rešio 1v2 situaciju. Poslednju rundu su odličnim napadom na B dobili i poslednju rundu, za prve bodove u VIP Adria ligi.
Danas, od 19 časova igraju Resistance – Lunacy a od 21 igraju Locastic – KlikTech. Mečeve možete pratiti na ESL Twitch kanalu.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: