Srbija

Sreda, 29.06.2011.

23:54

Ćirović će smeniti Milka Štimca

Na čelu Komisije za hartije od vrednosti umesto Milka Štimca, Vlada će u četvrtak imenovati dosadašnjeg pomoćnika ministra finansija Zorana Ćirovića.

Izvor: Novosti

Default images

Ćirović se u Ministarstvu, do sada, bavio međunarodnom saradnjom, a široj javnosti je poznat kao šef radne grupe za pregovore o „ruskom kreditu“.

Zasad se ne zna koji posao će ubuduće raditi Milko Štimac, dosadašnji predsednik Komisije za hartije od vrednosti, navode Novosti.

On je, inače, na mestu predsednika Komisije za hartije od vrednosti bio gotovo punih sedam godina. Skupština Srbije ga je na tu funkciju postavila 24. avgusta 2004. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

22 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Podeli: