Srbija

Subota, 15.10.2016.

16:47

Premijeru, nisam plaćao vodu 30 godina...

Jednom niškom penzioneru koji 30 godina nije plaćao vodu, dug je narastao na cifru koju on sada ne može da pokrije.

Izvor: Tanjug

Premijeru, nisam plaćao vodu 30 godina...
Foto: Tanjug

Među Nišlijama koji su uspeli da zaustave premijera Aleksandra Vučića tokom šetnje kroz Niš sa ambasadorima EU i iznesu mu svoj problem pre razgovora sa građanima u Domu vojske, bio je i jedan penzioner koji 30 godina nije plaćao vodu, pa je dug narastao na cifru koju on sada ne može da pokrije.

On je premijera sačekao na mostu preko Nišave i ispričao mu da ne zna kako da reši dug za neplaćenu vodu, spominjući 81.000 i 85.000 dinara.

Kada je Vučić čuo da on vodu nije plaćao više od tri decenije, zapitao ga je:

"A, ko je za to kriv?".

„Ko je kriv što imaš toliki dug, Vlada ili lokalne vlasti? Kakav odgovor hoćeš?“, upitao je Vučić i zamolio penzionera da se smiri.

Nišlija je rekao da je spreman da dug otplati u ratama, a premijer je dao nalog gradonačelniku Darku Bulatoviću da „ode odmah da razgovara sa svojim sugrađaninom“, i da im se kasnije pridruži kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: