Srbija

Utorak, 24.05.2016.

19:32

Na brčkanje kraj auto-puta

Na površini od tri hektara, u blizini obilaznice oko Doljevca, 20. juna će početi da radi akva-park.

Izvor: Večernje novosti

Na brčkanje kraj auto-puta
(Foto: Thinkstock.com)

Investitor je kompanija "Midnajt rouz", koja je u ovaj projekat uložila 1,7 miliona evra, a jedan od vlasnika Aleksandar Tošić kaže da će - pored sadržaja na vodi - otvoriti još hotel, diskoteku i šoping centar.

Do sada je žiteljima ovog dela Srbije najbliži akva-park bio u Sokobanji, ili čak u Jagodini, a lokacija ovog je gotovo idealna za oko pola miliona ljudi. Ipak, investitori su bili tajanstveni, pa se ni mesec dana pre otvaranja malo znalo da se nešto upošte i gradi u neposrednoj je blizini auto-puta, na petlji gde se razdvajaju nova i stara trasa od Doljevca prema Leskovcu.

"Nismo hteli da se hvalimo dok sve ne bude gotovo. Mislim da će ovaj kraj dobiti objekat za ponos. Biće veći i sadržajniji od "Podina" u Sokobanji, a manji od jagodinskog", kaže Tošić, uz napomenu da će ulaznice koštati 300 za odrasle i 250 dinara za decu.

Što se Nišlija tiče, oni se ni ove godine neće kupati na lokaciji "Lozni kalem" kod Niške Banje.

Potpisali smo Memorandum o razumevanju sa firmom "Akvatera solušns", čiji je vlasnik Sahrem Hajdarpašić iz Budve. Projekat je vredan gotovo devet miliona evra, a izgradnja bi trebalo da počne čim oni završe akva-park u prestonici crnogorskog turizma. Ipak, nije realno da to bude pre jeseni - kaže zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković, prenose Večernje novosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

19 h

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Podeli: