Srbija

Utorak, 07.07.2015.

19:56

Direktorka AmChama najmenadžer

Izvršna direktorka Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) dobitnica je prestižne međunarodne regionalne nagrade Najmenadžer regiona 2015. godine.

Izvor: B92

Default images
Foto: AmCham

Nagrada joj je uručena u petak 3. jula na svečanoj ceremoniji dodele nagrada, koju dodeljuje Agencija za izbor najmenadžera BiH jugoistočne i srednje Evrope u Sarajevu, saopšteno je iz Američke privredne komore.

„Zahvaljujući Maji Piščević i njenoj neverovatnoj sposobnosti i angažovanosti, AmCham je postigao veliki uspeh i odlične rezultate zbog čega joj je i dodeljeno ovo priznanje“, navodi se u obrazloženju nagrade.

“Najveća nagrada za mene su zadovoljni članovi AmCham Srbija a to znači da smo uspeli u onome što nam je mandat a to je bolji poslovni ambijent za sve na tržištu, uvezivanje i povezivanje naših članova i stalno profesionalno usavršavanje i edukacija zaposlenih u kompanijama članicama. Drago mi je što i drugi to primećuju dodeljujući nam priznanja za najbolje, ali to nikako ne znači da ćemo na tome stati. Ovakve nagrade i priznanja zaista jesu dodatna motivacija da radimo još bolje”, rekla je Maja Piščević.

Ove godine nominovano je oko 900 uspešnih menadžera iz 15 zemalja jugoistočne i srednje Evrope, a priznanje je dobilo trideset nagrađenih iz različitih oblasti biznisa te predstavnici drugih sektora koji imaju značajan uticaj na stvaranje poslovnog ambijenta.

Ličnost godine regiona jugoistočne i srednje Evrope, po izboru nezavisnog regionalnog žirija je Rosen Plevneliev, predsednik Bugarske dok su raniji dobitnici ove nagrade bili predsednik Crne Gore Filip Vujanović, predsednik Hrvatske Ivo Josipović i predsednik Poljske Bronislav Komorovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Odluka na stolu: Nemačka udara na Kinu?

Vodeći nemački političari, uključujući kancelara Olafa Šolca, razmatraće uskoro mogućnost donošenja odluke o primoravanju telekomunikacijskih operatera da obuzdaju upotrebu opreme koju proizvode kineski Huavej i ZTE.

9:46

18.5.2024.

1 d

Svet

Plan pada u vodu? "Kina je ključni igrač"

Kina je i dalje "ključni snabdevač", piše u izveštaju Allianz Trade-a koji zaključuju da će pokušaji da se ostatak sveta otkloni od trgovine sa njima biti "teško, ako ne i nemoguće".

13:10

18.5.2024.

1 d

Podeli: