Četvrtak, 18.01.2018.

18:22

Amazon objavio top 20: Oni imaju šansu...

Amazon je objavio je skraćen spisak od 20 gradova koje razmatra za svoje drugo sedište, sa najvećom koncentracijom gradova na severoistoku SAD.

Izvor: Beta

Amazon objavio top 20: Oni imaju šansu...
Foto: Thinkstock

Lista je skraćena sa ;238, koliko je u oktobru stiglo ponuda za domaćina novoj Amazonovoj centrali. ;Amazon je tada naveo da su ponude stigle iz 43 američke države, iz glavnog grada SAD Vašingtona, iz Portorika, tri meksičke države i šest kanadskih provincija. U skraćenom spisku nalazi se jedan grad ; u Kanadi, Toronto, ; a svi ostali su u SAD.

Amazon čije sedište je u Sijetlu planira da uloži pet milijardi dolara u svoje drugo sedište gde bi mogao da zaposli do 50.000 ljudi u gradu koji izabere.

U danas objavljenoj listi nalaze se Atlanta, Ostin u državi Teksas, Boston, Čikago, Dalas, Denver, Indianapolis, Los Anđeles, Majami, Njujork, Filadelfija, Toronto u Kanadi, Vašington, Pitsburg, Roli u američkoj državi Severnoj Karolini, Nešvil u Tenesiju, Njuark u državi Nju Džersi, Kolambus u državi Ohajo. Takođe su navedni severna Virdžinija i Okrug Montgomeri u Merilendu kao potencijalne lokacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: