Zvezdaši: Sezona kao san, daleko iza nas je jun

Crvena zvezda je priprema na Zlatiboru prošla mnogo toga. Novi igrači, plasman u Ligu Evrope, domaće prvenstvo. Prvotimci se sada osvrću 6 meseci unazad.

Izvor: B92

Subota, 16.12.2017.

14:50

Zvezdaši: Sezona kao san, daleko iza nas je jun
StarSport

Bek Filip Stojković polusezonu naziva "snom", nekima su sada junske pripreme daleko, ali im noge nisu teške jer su nošene uspesima na više frontova.

"Ne znam tačno koliko smo utakmica odigrali, ali mislim da je oko 30, zaista mnogo. Davno deluje taj jun kad smo krenuli sa pripremama. Sve u svemu, mislim da možemo da budemo izuzetno zadovoljni jer niko nije očekivao to što smo uradili u Ligi Evrope a i u prvenstvu nam ide sasvim dobro, imamo lepu razliku, svi mogu da budu zadovoljni", rekao je Nemanja Milić.

Golman Milan Borjan kaže da je bio optimista, Nemanja Radonjić je da ova sezona najbolja u njegovoj karijeri, a Branko Jovičić da će sezonu svi već sada dugo pamtiti.

"Ova godina je fantastična za Zvezdu, siguran sam da ćemo je dugo pamtiti, završili smo je kao jesenji prvaci, ostali smo u igri za Kup Srbije i što se tiče Evrope, dvomeč sa CSKA", kaže Branko Jovičič.
StarSport
Jovičić se vrlo brzo ustalio kao jedan od bitnih šrafova uspeha Zvezde, ali se još brže i povredio. Dok je igrao pre povrede, bio je odličan pozadi u veznom redu, dok je napred pravu formu počeo da pronalazi Slavoljub Srnić.

"Jeste, da kažem da se odužila ova polusezona kao da je sezona cela, a ne polovina. Ali pošto smo zabeležili dobre rezultate nije toliko naporno", kaže Srnić. Vujadin Savić kaže da je tim odigrao 38 utakmica, kao da su dve godine prošle.

"Kad smo se okupili nismo se poznavali. Većinu igrača sam ja znao, ali ne na terenu, nisam poznavao ni šefa stručnog štaba pa je sve počelo skromno sa nekom dozom straha, šta će biti, kako će biti. Međutim, vera trenera u nas koji nam je pričao od prvog dana, zajedništvo u timu nas je dovelo do ovakvog rezultata", rekao je Savić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: