"Negde smo se u dušu voleli": Branka Katić specijalni gost na "Danima Nebojše Glogovca" VIDEO

U Trebinju, rodnom gradu legendarnog srpskog glumca Nebojše Glogovca, danas počinje manifestacija posvećena njemu u čast - ''Dani Nebojše Glogovca''.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/Prva TV
Foto: Printskrin/Prva TV

Festival otvara specijalni gost, a to je ove godine glumica Branka Katić. Supruga Nebojše Glogovca Milica otkriva za TV Prva da je sve spremno i da počinju dani Nebojše Glogovca u ime i čast njegovog rođendana koji je 30. avgusta.

"Sve se dešava na otvorenom. Zahtevamo poštovanje svih mera: da gosti nose maske, dezinfekciju ruku, poštovanje distance. Izložba koja je bila predviđena za galerijski prostor prebačena je na digitalno pa je na LED ekranu na Kulturnom centru da je vide svi posetioci Trebinja.

Njegova koleginica Branka Katić kaže da je za nju poseta Glogovčevom rodnom gradu i cela ta manifestacija jako dirljiva.

"Samo najlepša sećanja imam na svaki susret sa Nebojšom. Ono što je u meni uvek budio je radost i neku neverovatnu lakoću zajednilkog rada i druženja. Mislim da će projekcija filma biti i lepa i teška. Tu smo da čujemo svetlo koje smo sa njim delili".

Katićeva je otkrila da joj je film koji će biti prikazan u Trebinju "Ubistvo s predumišljajem" najmiliji.

"Neke scene koje smo uspeli da iznedrimo čine i dan danas da se ježim. Poneta sam ljubavnom pričom koju smo uspeli da dočaramo i Nebojša i ja smo se znali već 10 godina kada smo snimali taj film i negde smo se već u dušu voleli. Ništa nije bilo nepriorodno, ništa na silu. Dobro smo sarađivali i bili smo kompatibilni kao glumci i to je nešto što se oseća", konstatovala je Branka.

A više o povratku Branke Katić domaćoj publici saznajte u videu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 47 idi na stranu