Ekskluzivna izložba fotografija Ledi Dajane u Vestu 65

Ekskluzivna izložba modnih fotografija najvoljenije princeze na svetu Ledi Dajane otvorena je u Vestu 65 na Novom Beogradu.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Dvadeset dve godine posle tragične pogibije Ledi Dajane Spenser,objavljen je i srpski prevod knjige "Prava Dajana" (The Real Diana), autorke Kolin Kembel, najčuvenije britanske hroničarke života poznatih ličnosti.

U prisustvu brojnih ličnosti iz javnog života ledi Kembel je na Trgu Vest 65 potpisivala knjigu i govorila o životu i tragičnoj pogibiji Ledi Di.

Izložba ekskluzivnih fotografija otvorena je do 15. septembra na Trgu Vest 65. Ulaz je slobodan.

Foto: Promo
Foto: Promo

Aktuelno

Kako izgleda "Beograd na daljinski"?

Nekoliko desetina ljudi sa slušalicama na ušima, sledeći uputstva Danice, krenulo je sa Novog groblja ka gradu, kroz kapiju koja odvaja žive od mrtvih, u gradsku vrevu, upuštajući se u istraživanje grada, sebe i drugih, prvog dana 53. Bitef festivala.

Aktuelno utorak 17.09. 16:47 Komentara: 0

Beograd će narednih meseci biti umetnički centar

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić posetio je danas Muzej savremene umetnosti kako bi se uverio da pripreme za retrospektivnu izložbu "Čistač" Marine Abramović teku dobro i tom prilikom je razgovarao sa vršiocem dužnosti direktora Muzeja Slobodanom Nakaradom o načinima da tu instituciju učine vidljivijom, posebno turistima.

Aktuelno ponedeljak 16.09. 12:20 Komentara: 3
strana 1 od 14 idi na stranu