O romanu "Probna faza" na Laguninom književnom klubu

U ediciji "Amerikana" Laguna je prvi put na srpskom jeziku predstavila novu knjigu Tomasa Raglasa Pinčon Mlađeg "Probna faza" (Bleeding Edge), a upravo ova knjiga biće tema novog susreta sa čitaocima u okviru Laguninog književnog kluba, u petak 6. jula od 18 sati u knjižari Delfi u SKC.

Kultura

Izvor: B92

Subota, 30.06.2018.

08:32

O romanu
Foto promo

O romanu, čija je radnja smeštena u Njujorku u rano doba interneta, u kojem autor opisuje američku paranoju pre i posle 11. septembra, govoriće spisateljica Marija Pavlović i pisac i književni kritičar Srđan Srdić.

Uz povremene izlete u darknet i na Long Ajland, Tomas Pinčon nam daje istorijsku romansu o Njujorku u ranim danima interneta, ne tako davno u prošlosti, ali svetlosnim godinama daleko od ovoga gde smo danas stigli.

Roman "Probna faza" Tomasa Pinčona je na popustu 30% do 6. jula u svim knjižarama Delfi i Laguninom klubu čitalaca u Resavskoj 33.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: