Celtic Rhythm u Madlenianumu

Povodom dana Svetog Patrika, najvećeg irskog praznika, u nedelju 17. marta na velikoj sceni Opere i teatra Madlenianum održaće se celovečernji koncert trupe Celtic Rhythm, saopšteno je iz ovog pozorišt

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 27.02.2013.

22:50

Default images

Svim ljubiteljima zavodljivih ritmova step cipela, plesnih spektakla "Lord of the Dance" i "Riverdance", plesna trupa Celtic Rhythm pripremila je jedinstveni doživljaj i irski ples kakav do sada nije viđen. Kombinujući originalne koreografije, razigrane melodije i autentične irske instrumente, plesači će dočarati magiju i povesti publiku na mistično putovanje do dalekog smaragdnog ostrva. Pored plesa program obuhvata i izvodjenje tradicionalnih irskih pesama.

Plesna trupa Celtic Rhythm već deset godna neguje tradicionalni i moderni irski ples i pioniri su ove plesne discipline na Balkanu. Pored brojnih nastupa u Srbiji, Hrvatskoj i BIH, gostovali su na koncertima grupa "Orthodox Celts" i "Irish Stew of Sindidun", a od 2011. trupa je postala član organizacije An Coimisiún le Rincí Gaelaća i medjunarodno priznata škola irskog plesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: