Rokeri sviraju za Kraljevo

Van Gogh“, „Atomsko sklonište“ i Dado Topić samo su neki od muzičara koji će nastupiti 24. i 25. juna na humanitarnom rok festivalu „Hepicentar“ u Kraljevu, a sakupljeni prilog biće namenjen sanaciji posledica zemljotresa u tom gradu.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 31.03.2011.

18:32

Default images

Prema rečima Ljubiše Simovića, gradonačelnika Kraljeva, osim pomenutih muzičara učešće bez honorara prihvatili su i sastavi „Yu Grupa“, „Galija“ i „Divlje Jagode“.

„Građani Kraljeva mesecima žive pod pritiskom onoga što je pričinio zemljotres, tako da će moći malo i da se odvoje od ovih sumornih tema. Osim toga, muzikom koja je ušla u antologiju promovišemo i kvalitet na estradi“, kazao je Smolović.

Kako je saopštio član organizacionog odbora Dragan Blagojević, festival će biti održan najverovatnije na otvorenim sportskim terenima na obali Ibra.

„Ovoj muzičkoj manifestaciji dali smo simboličan naziv ’Hepicentar’. Ovaj grad u kome je bio epicenter jednog razornog zemljotresa neka bar na nekoliko dana postane ’srećni centar’ za svoje stanovnike, ali i brojne goste iz cele Srbije koje očekujemo“, izjavio je Blagojević.

On je dodao da se očekuju odgovori još nekoliko eminentnih rok sastava, ali da će „Hepicentar“ tokom dva dana svirke pruziti šansu i neafirmisanim rokerima.

Cena ulaznica biće simobolična, 300 dinara za dan ili 500 dinara za oba festivalska dana. Oraganizator humanitarnog rok festivala je grad Kraljevo, a partner klub bajkera „Kings“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: