Kijanu Rivs: "Ovo je najteži film koji sam snimio, ali zato je tako dobar"

Glumac je nedavno tokom gostovanja na jednom panelu u Brazilu otkrio koji mu je film do sada bilo najteže da snimi.

Kultura

Izvor: index.hr

Utorak, 06.12.2022.

10:35

Kijanu Rivs:
Foto:EPA/ETIENNE LAURENT

Reč je o novom, četvrtom delu akcionog filma "Džon Vik-poglavlje 4", koji u bioskope stiže sledeće godine.

"Što se tiče akcije, ovo je najteži film koji sam ikada radio, ali to ga čini tako dobrim", rekao je on i dodao da mu je jedna konkretna scena iz filma bila posebno izazovna.

O najtežoj sceni

Glumac je objasnio da mu je najteža scena bila tuča koja se odigrava kod Trijumfalne kapije u Parizu i otkrio da će u novom nastavku Vikovi neprijatelji "dolaziti sa svih krajeva planete". "Mnogi ljudi žele okršaj sa Džonom Vikom", otkrio je on, dodajući da se njegova borba za slobodu svodi na jedan jedini duel. Borbe uključuju borvu sa pištoljem, mačem, sekirom i mnoštvom drugog oružja.

U bioskopim film možemo očekivati u mart 2023. godine, a pored Kijana u njemu igraju i Lorens Fišburn, Ijan Mekšejn i Lens Redik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: