Izašao tizer za novi film Fantastične zveri: "Nije isto bez Džonija Depa"

Izašao je prvi tizer za najnoviji "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore", u kome publika prvi put može videti Madsa Mikelsena u ulozi Grindelvalda, koga je inače glumio Džoni Dep.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.12.2021.

15:08

Izašao tizer za novi film Fantastične zveri:
Foto: Profimedia

Iako se Mikelsen kao pomenuti lik na samom kraju video-snimka vidi svega nekoliko sekundi, to je bilo dovoljno da se jave nezadovoljni fanovi koji žele da se Dep vrati u franšizu.

Mnogi su u komentarima na Instagramu napisali hešteg sa pozivom na bojkot izdavačke kuće Vorner Bros. "Vratite Džonija Depa", "Volim ovu franšizu, ali nije vredna gledanja bez Depa", "Ovo što ste uradili Depu je neoprostivo!", "Džoni je jedan i jedini pravi Grindelvald", samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Na Tviteru je takođe bilo više onih koji smatraju da niko ne može da zameni Depa, iako je bilo objava u kojima se ističe da Mikelsenu treba dati priliku.

Podsetimo, iz Vorner Brosa su prošle godine od Depa tražili da podnese ostavku u ulozi Grindelvalda, a on je pristao na taj zahtev.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: