Serija "La Casa del papel" zasigurno se vraća na male ekrane, evo i kada

Obožavaoci jedne od trenutno najgledanijih serija ''La Casa De Papel'' nestrpljivo očekuju vesti o novoj, petoj sezoni, a čini se kako je potvrda te sezone konačno i stigla.

Kultura

Izvor: index.hr

Petak, 29.05.2020.

12:30

Serija
Foto: Printscreen/youtube

Tvorac serije Aleks Pina rekao je da će se serija zasigurno vratiti na male ekrane.

"Ništa još ne mogu službeno reći, ali serija se svakako vraća", rekao je Pina za ABC Spain.

Iako još nema službene potvrde od strane Netflixa, obožavaoci su već počeli da nagađaju kada bi peta sezona mogla ugledati svetlo dana.

Pre pandemije koronavirusa se kao predviđen period izlaska serije smatrao april 2021. godine, ali je zbog vanrednih okolnosti snimanje odgođeno. Fanovi uprkos tome veruju da će peta sezona izaći kako je prvobitno planirano.

Ipak, treba uzeti u obzir da je zbog koronavirusa produkcija serije zatvorena do daljnjeg i još nije poznato kada će se nastaviti sa snimanjem. Pa je realno očekivati da peta sezona serije na Netflix dođe i kasnije tokom sledeće godine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: