Svi superherojski filmovi koje ćemo moći da vidimo do 2020. godine

Već duže vreme se može primetiti da je publika opsednuta Marvelovim, DC-jevim i Foksovim filmovima o superherojima. Pogledajte šta će se sve gledati u narednih nekoliko godina.

Kultura

Izvor: B92

Petak, 04.05.2018.

15:55

Svi superherojski filmovi koje ćemo moći da vidimo do 2020. godine

Deadpool 2 - 18. maj 2018

Rajan Rejnolds ponovo će se naći u ulozi jednog od najpopularnijih Marvelovih likova kojeg smo 2016. godine imali priliku da vidimo u filmu koji je nosio oznaku R. Deadpool 2 prati priču o ubici Vejdu Vilsonu, koji se bori protiv putnika kroz vreme i okuplja grupu mutanata koje naziva X-Force.

Ant-Man and the Wasp - 2. jul 2018

Nakon filma Captain America: Civil War, glumac Pol Rad vraća se na bioskopske ekrane kao Ant-Man, gde će udružiti snage sa Waspom u novoj misiji otkrivanja tajni iz prošlosti. Radnja filma smeštena je pre ostvarenja Infinity War.

Venom - 5. oktobar 2018

U još jednom Marvelovom blokbasteru, spin-off izdanju Spider-Mana, Venoma će tumačiti oskarovac Tom Hardi. Ipak, detalji o radnji filma još se strogo čuvaju u tajnosti.

Aquaman - 21. decembar 2018

Nakon debitovanja u filmu Justice League, Artur Kari, kojeg tumači Džejson Momoa, dobija svoju priču koja prati Aquamanov put od teškog detinjstva do kralja Atlantide. Film je pretežno sniman u Kvinslendu u Australiji.

Hellboy - 11. januar 2019

Zasnovan na liku iz stripa Dark Horse, Hellboy predstavlja rimejk prvobitnog filma iz 2004. godine. Ovaj film o snažnom demonu sa supermoćima prati njegovu borbu protiv drevne čarobnice koja želi da uništi planetu.

Glass - 18. januar 2019

U dugo iščekivanom nastavku filmova Unbreakable i Split moći ćemo da vidimo Brusa Vilisa i Semjuela L. Džeksona u glavnim ulogama. Vilis će tumačiti običnog radnika obezbeđenja, dok će se Džekson naći u ulozi masovnog ubice.

Dark Phoenix - 14. februar 2019

Fanovi su dugo čekali ovaj Marvelov film, koji predstavlja početak trilogije dvanaeste epizode X-men serije. Glavne uloge tumače Džejms Mekavoj, Majkl Fasbender, Dženifer Lorens i Sofi Tarner.

Captain Marvel - 8. mart 2019

U prvom filmu iz Marvelovog filmskog univerzuma koji je usmeren na ženskog superheroja glavnu ulogu tumači Bri Larson. Kerol Denvers postaće jedan od najmoćnijih heroja kada Zemlja bude bila uvučena u galaktički rat između dve vanzemaljske vrste.

Shazam! - 5. april 2019

Zasnovan na istoimenom DC stripu, film prati priču o tinejdžeru Biliju Betsonu (tumači ga Ašer Ejndžel), koji ima sposobnost transformisanja u odraslog superheroja izgovaranjem jedne magične reči.

Neimenovani nastavak filma Avengers: Infinity War - 3. maj 2019

Publika će morati dugo da čeka do razrešenja situacija iz prvog dela. Film je snimljen odmah nakon Avengers: Infinity War, koji je premijerno prikazan u januaru ove godine. Detalji o četvrtom filmu još se strogo čuvaju u tajnosti.

Tne New Mutants - 2. avgust 2019

Reč je o superherojskom filmu sa horor elementima koji prati priču o grupi mutanata držanim u tajnom postrojenju. Glavne uloge tumače Anja Tejlor-Džoj, Mejsi Vilijams i Čarli Hiton.

The Crow Reborn - 11. oktobar 2019

Rad na ovom filmu počeo je još ore deset godina, a glavnu ulogu tumačiće Džejson Momoa. Zasnovan je na stripu Džejmsa O'Bara iz 1989. godine, a radnja prati priču o Eriku Drejvenu, kojeg misteriozna vrana vraća u život nakon što je ubijen.

Wonder Woman 2 - 1. novembar 2019

Prvi film kompanije Vorner Bros, koji je premijerno prikazan prošle godine i u kojem glavnu ulogu tumači glumica Gal Gadot, pokazao se izuzetno uspešnim. Radnja nastavka još nije sasvim poznata, ali se zna da će Čudesna Žena "ukrstiti koplje" sa negativcem zvanim Cheetah.

Neimenovani nastavak filma Spider-Man: Homecoming - 2019

O ovom filmu se još ne zna mnogo, osim da će režiserska palica opet pripasti Džonu Votsu, a da je radnja smeštena nakon neimenovanog nastavka filma Infinity War. Snimanje će početi kasnije ove godine.

Guardians Of The Galaxy Vol. 3 - 2020

Scenarista i režiser Džejms Gan lično je potvrdio da se sprema ovaj film. Iako još nije bilo nikakvih odluka, pretpostavlja se da se Kris Prat vraća sa ostatkom glumačke ekipe, a da će radnja biti smeštena posle nastavka filma Infinity War.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: