"Spomenik Majklu Džeksonu" u bioskopima

Filma "Spomenik Majklu Džeksonu" reditelja Darka Lungulova na redovnim je bioskopskim repertoarima širom Srbije, a posetioci sajta koji neće biti na premijeri imaju šansu da osvoje karte za projekciju u sredu, 5. novembra u 20:30h u Cineplexx Delta City-ju.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 29.10.2014.

15:35

Default images

Ekipa filma "Spomenik Majklu Džeksonu" i B92 vas nagrađuju kartama (20x2) za projekciju u sredu 5. novembra u 20:30h, bioskop Cineplexx Delta City. Od vas se očekuje da na mejl adresu karte@b92.net pošaljete vaše osnovne podatke - ime i prezime, kontakt mejl i telefon i da u subjekt poruke upišete SPOMENIK. Srećni dobitnici će biti obavešteni o detaljima preuzimanja karata.

U "crnoj komediji / ljubavnoj drami" koja traje 95 minuta dešava se sledeće:

Sa glavnog trga male srpske varoši na izdisaju, uklanja se spomenik iz doba socijalizma. Večiti sanjar Marko je pred razvodom od Ljubinke, ljubavi svog života, koja odlučuje da napusti umiruću palanku i njega. Marko dolazi na ideju da spase varošicu i zadrži ljubav svog života tako što će na mestu komunističkog spomenika podići spomenik Majklu Džeksonu koji je upravo objavio povratničku turneju. On uspeva da ubedi najbliže prijatelje da mu pomognu ali gradonačelnik Dragan ima drugačiji plan i koristi nacionalističku grupu “Čista Srbija “ da sruši Markove snove.

--
Spomenik M. Džeksonu: Ljubavna priča i crna komedija --

U filmu igraju Boris Milivojević, Nataša Tapušković, Dragan Bjelogrlić, Toni Mihajlovski, Branislav Trifunović, Mirjana Karanović, Ljubomir Bandović, Marko Janketić, Emilija Terzić, Ana Divac, Petar Mirčevski, Zoran Kostić, Danijel Nikolić...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: