Denzel Vošington će biti Grin Lantern?

Popularni glumac Denzel Vašington prema nekim informacijama je u pregovorima oko učešća u nastavku filma o Supermenu "Čovek od čelika 2", u kome bi trebalo da tumači lik Grin Lanterna.

Kultura

Izvor: Izvor: NME

Utorak, 31.12.2013.

17:19

Default images

Poznati oskarovac bi prema tim informacijama lik Grin Lanterna trebalo da preuzme od glumca Rajana Rejnoldsa koji je tumačio lik junaka iz stripova DC Comics u flmu iz 2011. godine. S obzirom da novi film o Grin Lanternu nije još uvek na vidiku, tvorci lika pokušavaju da ga ubace u nastavak filam o Supermenu "Čovek od čelika 2", u kome će se pojavljivati i Betmen.

Prvobitno se mislilo da je Denzelu Vošingtonu bila ponuđena uloga Leksa Lutora, iako su naknadne informacije govorile o tome da je najozbiljniji kandidat za tu ulogu Hoakin Finiks. Takođe se nagađa da će glumac Lorens Fišburn u filmu glumiti Perija Vajta, urednika u Dejli Gloubu.

Režiser Zek Snajder će režirati drugi deo "Čoveka od čelika" koji bi u bioskope trebalo da stigne 17. jula 2015. godine. Henri Kavil i Ejmi Adams će ponovo igrati uloge Supermena i Lois Lejn, dok će Betmena igrati Ben Aflek, uprkos internet peticiji da on nije prava osoba za tu ulogu.

Snajder je takođe potvrdio i u češće i glimice Gal Gadot, koja je igrala u filmskom serijalu "Brzi i žestoki", a u nastavku "Čoveka od čelika) će tumačiti ulogu Čudesne žene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: