Film o Džeksonu u oktobru u Srbiji

Film "This is it" o pripremama nedavno preminule svetske pop-zvezde Majkla Džeksona za nastupe u Londonu, biće prikazan u srpskim bioskopima od 29. oktobra, saopštio je distributer "Tak".

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 24.08.2009.

13:24

Default images

Kako se navodi, direktor nesuđene turneje "This Is It" i Džeksonov kreativni partner Keni Ortega režiraće film koji sadrži materijal snimljen u junu u centru "Stejpls" u Los Anđelesu i centru "Forum" u Inglvudu, gde se Džekson pripremao za ovogodišnju seriju od čak 50 koncerata u londonskoj "O2 areni".

"Film je poklon ljubiteljima Majkla. Kada smo počeli da prikupljamo materijal, shvatili smo da imamo nešto neverovatno, jedinstveno i veoma posebno. To je lični, ekskluzivni pogled na kreativni svet jednog genija", kaže Ortega.

Vlasnik najprodavanijeg albuma u istoriji muzike "Thriller" (1982), Džekson iznenada je preminuo u Los Anđelesu 25. juna usred naporne pripreme za oproštajnu turneju.

Foto: Beta

Saznajte više o odlasku kralja pop muzike Majkla Džeksona

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: