Kultura

Nedelja, 10.12.2006.

15:59

Jelen pivo Live festival

Izvor: B92

Default images

Jelen Pivo Live festival održaće se 15. i 16. decembra u Studentskom kulturnom centrua, sa prevashodnim ciljem da afirmiše domaću rock scenu i na jedno mesto okupi najpoznatije bendove.

Muzički deo ove velike rock priče će biti organizovan na dve bine svake večeri, na kojima će nastupiti dvadesetak bendova.

U petak, 15. decembra na glavnoj bini publika će imati prilik da čuje Partibrejkerse, Sunshine, Eyesburn, Orthodox Celts.

Na maloj bini iste večeri nastupaju Shkabo, Straight Jackin, Discord, Irie fm i Flip Out.

Drugog dana festivala, 16. decembra na velikoj bini publiku očekuju Disciplin A Kitschme, Obojeni Program, Darkwood Dub i Neočekivana Sila, a na maloj bini će nastupiti Intruder, Popechitelji, Repetitor i Supernaut.

Prisustvo najvećih domaćih bendova garantuje svim ljubiteljima rock muzike odličan muzički doživljaj.

Osim muzičkog dela programa Jelen pivo Live će ponuditi celokupni 48-časovni program.

U okviru ovog festivala biće otvorena izložba fotografija poznatih rock muzičara, čiji je autor fotograf Stanislav Milojković.

U toku dva dana trajanja Jelen Pivo Live festivala biće organizovana i bubnjarska radionica Dramurama pod idejnim vođstvom jednog od najboljih srpskih bubnjara, Igora Maleševića i Aleksandra Petrovića Aleka, bubnjara grupe Eyesburn.

Karte za ovaj događaj mogu se u pretprodaji kupiti na blagajna SKC-a, u prodavnicama IPS-a, Mamut megastore-u i preko Ticketline-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: