Kultura

Subota, 05.06.2021.

11:38

Pripreme za nastavak "Zlice" već u toku: Neizvesno učešće Oskarovke

Samo nekoliko dana od premijere "Zlice" Dizni je najavio izlazak drugog dela s obzirom na činjenicu da je film već u prvoj nedelji prikazivanja zaradio više od 80 miliona dolara.

Izvor: Variety

Default images

Pre nego što je "Zlica", priča koja prethodi animiranom filmu "101 Dalmatinac", dočekala drugi vikend nakon premijere, Dizni je već u ranoj fazi izrade nastavka, a očekuje se povratak reditelja Krejga Gilespija i scenariste Tonia MekNemera.

Još uvek nije poznato hoće li glavna glumica Ema Stoun ponovo da zaigra omiljenu negativku zaljubljenu u krzno. Međutim, kako Variety navodi nejasno je kako bi nastavak funkcionisao bez nje.

"Kruela", najnovija u Diznijevoj liniji adaptacija animiranih klasika, premijerno je prikazana 28. maja.

Do danas je film u SAD-u zaradio 32,4 miliona dolara, a u svetu 48,5 miliona, iako je Dizni performanse filma na Dizni Plusu okarakterisirao kao "jake", kao i kod svih strimera, studio je odbio da objavi bilo kakve podatke o gledanosti.

"Publika širom sveta film je neverovatno dobro prihvatila, s ocenom od 97 odsto na Rotten Tomatoesu, svrstavajući ga među naše najpopularnije adaptacije. Radujemo se 'dugoj vožnji' jer će publika i dalje uživati u ovom fantastičnom filmu", rekao je Diznijev portparol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: