Kultura

Nedelja, 01.10.2023.

10:50

Izašao trejler za film "Argylle": Da li se Dua Lipa snašla u ulozi špijunke? VIDEO

Apple Original Films nedavno je objavio prvi trejler za dugoočekivani film "Argylle" u kojem uloge ostvaruju Henri Kavil, Džon Sina i Dua Lipa.

Izvor: klix.ba

Izašao trejler za film
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Reč je o akcijskom trileru u kojem Kavil, Sena i Dua Lipa postaju međunarodni špijuni. Radnja je utemeljena na nadolazećem romanu Eli Konvaj, čiji će se lik takođe pojaviti u filmu.

Radnja prati veštog špijuna koji pati od amnezije i naveden je da veruje da je on zapravo uspešan autor, a njegova specijalnost su špijunski romani.

No, interesantno je što je jedna od glavnih uloga pripala pevačici Dua Lipi, kojoj je ovo ujedno i prvi igrani film. Iako je nedavno ostvarila ulogu u popularnom filmu "Barbie", uloga špijunke u "Argylle" je zapravo njena prva profesionalna uloga budući da je tizer za film objavljen još u martu prošle godine.

Film "Argylle" izlazi 2. februara 2024. godine, a distribuiraće ga Universal Pictures. Kasnije će se emitovat na Apple TV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: