"Dovoljno je reći… Aki": Rasprodat koncert Parnog valjka u zagrebačkoj Areni

Koncertom "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki" članovi benda Parni valjak će uz pomoć mnogobrojnih muzičkih prijatelja i zajedno s publikom odati počast čoveku koji je svojom energijom postao sinonim vrhunskog frontmena i rok pevača naših prostora.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.02.2022.

18:17

Foto: Antonio Batinic/ Shutterstock

Članovi benda Parni valjak nedavno su s publikom podelili vest kako će se muzikom oprostiti od svog prijatelja i prerano preminulog frontmena Akija Rahimovskog, objavom velikog koncerta "Valjak i prijatelji: Dovoljno je reći… Aki", 26. marta u zagrebačkoj Areni.

Tačno nedelju dana od najave stiže i vest kako je navedeni koncert rasprodat, što je bend potvrdio i na svojim društvenim mrežama: "Koncert u čast našem Akiju je rasprodan! Od srca hvala svima na ogromnoj podršci".

"Na pozornici će nam pomoći prijatelji muzičari, ali najviše i najglasnije ćete nam pomoći upravo vi", nedavno su svojoj publici poručili članovi benda, putem društvenih mreža.

Kako je već istaknuto, svi preostali koncerti prethodno najavljene turneje "Parni valjak 2022" su otkazani, a ulaznice kupljene za koncerte u drugim gradovima ne mogu se iskoristiti za ovaj koncert te ih je moguće vratiti na prodajnim mestima gde su kupljene, u zakonskom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: