"Ratovi zvezda" dobili novu bebu: Hoće li Džaba ukrasti srca obožavatelja Jode?

Prošle godine, mališan iz serije "Mandalorijan", smeštene u svet "Ratova zvezda", postao je viralna senzacija, a sada dolazi konkurencija koja preti da preuzme srca obožavatelja.

Izvor: B92

Četvrtak, 23.01.2020.

11:31

Foto: Printscreen/youtube

Kada je nova Diznijeva serija "Mandalorijan" iz sveta "Ratova zvezda" počela da se prikazuje, niko nije mogao da odoli preslatkoj bebi Jodi, koja je osvojila srca svih obožavatelja "Ratova zvezda". Otkako je iz gomile blata promolio svoje zelene uši, beba Joda, koju zovu Dete, ukrao je svu pažnju glavnom liku, a čini se i samoj radnji serije.

Odmah se postavilo pitanje ko je on, no za sada se identitet Deteta krije kao najveća tajna. Ono što se iz dve epizode moglo saznati jeste da je ova beba oko 50 godina stara i da može da koristi Silu, kojom je spasao Madalorijana od Madhorna, prenosi Kliks.

"Ovo je važan lik. On se uklapa u veliki narativ svih stari koje se dešavaju u galaskiji nakon revolucije", nagovestio je jedan od tvoraca srije Džon Favro.

Internet je doslovno eksplodirao slikama i komentarima koje su obožavatelji delili na društvenim mrežama i Jutjubu, navodi Indy 100.

Čak i ako niste obožavalac, niste mogli a da ne saznate za bebu Jodu i da ne čujete neku od pesama o njoj.
Na žalost bebe Jode, a na sreću obožavalaca dolazi novo dete ’’Ratova zvezda’’ - beba Džaba i ona izgleda još slađe.

Ko je slađi - beba Joda ili beba Džaba?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: