Srbija

Utorak, 27.01.2015.

14:59

Kako pridobiti kupca za 8 sekundi?

Investicioni fond StartLabs u saradnji sa ICT Hub biznis inkubatorom organizuje okupljanje preduzetnika 29. januara.

Izvor: B92

Default images
Foto: Freeimages.com

Gost i predavač biće StartLabs mentor Voja Žanetić, novinar i marketing stručnjak koji će govoriti o tome kako pridobiti pažnju kupaca za osam sekundi.

Fokus i koncetracija kupaca je sve manja sa viškom informacija i mogućnosti, što može imati ozbiljne posledice po biznis.

Voja Žanetić je već skoro 20 godina u kreativnoj industriji, gde razvija poseban pristup odnosu sa kupcima, kao i njegovom negovanju.

Kao i do sada StartLabs Meetup je otvoren za sve koji su zainteresovani za tehnološko preduzetništvo ili imaju svoje startap kompanije.

Više detalja o događaju možete pogledati OVDE

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"To više ni Amerika ne može da spreči"

Napuštanje američkog dolara kao jedine valute za trgovinu naftom nije iznenađujući potez Saudijske Arabije, jer Rijad odavno razmišlja o tome, praktično od 2018. godine kada su SAD uvele prve sankcije Kini.

21:46

15.6.2024.

1 d

Svet

Rusija pretekla Ameriku

Rusija je u maju pretekla Ameriku po količini izvezenog gasa u Evropu, prvi put nakon skoro dve godine, uprkos naporima regiona da se oslobodi zavisnosti od fosilnih goriva, piše “Fajnenšel tajms”.

14:27

16.6.2024.

9 h

Podeli: