Ponedeljak, 04.08.2014.

21:34

KG: Od sutra rešenja za poplavljene

Grad Kragujevac će od sutra uručivati rešenja građanima koji su pretrpeli štetu na stambenim objektima, posle majskih poplava.

Izvor: Tanjug

Default images

Lokalna samouprava grada Kragujevca od sutra će, svakog radnog dana od 9 do 17 sati, uručivati rešenja građanima koji su pretrpeli štetu na stambenim objektima, a koja je nastala kao posledica poplava i klizišta tokom maja ove godine.

Građani su danas putem telefona pozivani da, uz odgovarajuću dokumentaciju u određeno vreme, preuzmu rešenje o pomoći za sanaciju stambenih objekata.

Rešenje koje će građani dobiti, osnov je za preuzimanje finansijske pomoći za obnovu oštećenih kuća na teritoriji grada Kragujevca.

Predmet državne pomoći, u skladu sa uputstvima Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenih područja, biće isključivo stambeni objekti koji se stalno i svakodnevno koriste za stanovanje, objavljeno je na sajtu grada.

Građani će po prijemu rešenja imati pravo da u roku od osam dana ulože žalbu ukoliko nisu zadovoljni kategorizacijom objekta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

19 h

Podeli: