Subota, 14.09.2013.

17:58

Španija: Uhapšena 4 "anđela pakla"

Četiri pripadnika motociklističke bande Anđeli pakla, svi kanadski državljani, uhapšeni su u Španiji zbog pokušaja krijumčarenja 500 kilograma kokaina.

Izvor: Beta

Default images

U saopštenju španske policije se dodaje da je su ta četvorica uhapšeni nedaleko od obalskog grada Pontevedrea, u koji je jedan od njih pristao jahtom, navodno iz Kolumbije, gde je nabavio drogu.

Jedan od trojice uhapšenih je "poznati član" grupe Anđela pakla iz San Dijega, u Kaliforniji, a drugi je pod istragom kanadske policije zbog krijumčarenja droge, navodi se u saopštenju.

Operacija krijumčarenja kokaina bila je pod prismotrom policije od 30. jula, a kulminirala je kada su policajci presreli dva kombija sa kokainom i uhapsili Kanađane.

Policija je, kako se navodi u saopštenju, u odvojenoj akciji uhapsila još dve osobe, čija nacionalnost nije navedena, koje su "odgovorne za isporuku droge" u Španiju.

Hapšenja su rezultat saradnje između španske policije i američke Uprave za suzbijanje droge (DEA), kanadske policije, EUROPOL-a i francuskih poreskih vlasti.

Anđeli pakla su motociklistički klub čiji članovi voze motore Harli-Dejvidson, a američko Ministarstvo pravde ih smatra organizovanim kriminalnim klanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: