Hronika 0

16.06.2024.

11:04

Subotica: Četvorica vozača isključeni iz saobraćaja zbog težih saobraćajnih prekršaja

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici isključili su iz saobraćaja četvoricu vozača zbog učinjenih težih saobraćajnih prekršaja.

Izvor: Tanjug

Subotica: Četvorica vozača isključeni iz saobraćaja zbog težih saobraćajnih prekršaja
RINA

Podeli:

Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetšestogodišnjeg vozača mopeda koji je bez vozačke dozvole vozio pod dejstvom amfetamina i marihuane, saopštila je danas Policijska uprava u Subotici.

Iz saobraćaja su isključeni i pedesettrogodišnji vozač "renoa'' i četrdesetsedmogodišnji vozača "fijata'' koji su upravljali vozilima sa 2,26 i 1,39 promila alkohola u organizmu.

U okolini Subotice zatečen je dvadesetogodišnjak koji je upravljao "opelom'' bez vozačke dozvole, a daljom kontrolom utvrđeno je da se na vozilu nalaze nepripadajuće registarske oznake.

Trojici vozača je određeno zadržavanje i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave, dok će dvadesetogodišnji vozač biti priveden prekršajnom sudiji u skraćenom postupku, navedeno je u saopštenju.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Ada Ciganlija dobija hotel sa četiri zvezdice

Na Adi Ciganliji, između Savske magistrale, Obrenovačkog puta i kompleksa MUP-a, planira se gradnja poslovnog kompleksa kapaciteta 152.000 m2 u okviru kojeg će se nalaziti i hotel sa četiri zvezdice sa 120 soba.

22:54

16.7.2024.

1 d

Podeli: