Petak, 05.08.2022.

09:20

Zaplena droge u Beogradu; uhapšene tri osobe

Policija je u Beogradu zaplenila kilogram i po kokaina i više od 400 grama marihuane.

Izvor: Tanjug

Zaplena droge u Beogradu; uhapšene tri osobe
Depositphotos/emevil

Uhapšeni su B. Š. (35), S. M. (46) i S. P. (34) zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je takođe uhapsila i B. K. (29), L. S. (34) i A. V. (27) koji se terete za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Kako se navodi, policija je pretresom stana u Beogradu u kojem živi B. Š. zaplenila je oko 1,5 kilograma kokaina spakovanog u oblepljenom paketu, vakum kesi i većem broju paketića, a pronađene su i dve elektronske vagice i novac koji je, kako se sumnja, stečen prodajom narkotika.

Takođe, policija je prilikom pretresa stana u Beogradu u kojem neprijavljeno žive S. M. i S. P. pronašla više pvc kesa sa marihuanom spremljenih za dalju prodaju, ukupne količine od skoro 427 grama.

Osumnjičeni B. K., L. S. i A. V. uhapšeni su prilikom primopredaje droge i kod njih je nađen po paketić marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: